5 مورد از بهترین افزونه های ارسال پست مهمان

افزونه های ارسال پست مهمان
ارسال شده توسط: سید محمد قائمی دیدگاه ها: 0 دیدگاه

5 مورد از بهترین افزونه های ارسال پست مهمان

دعوت نویسندگان مهمان یا افتخاری برای همکاری در وبسایت در واقع یک موقعیت برد – برد هم برای مدیر سایت و هم نویسنده مهمان است. در این مطلب من میخواهم 5 مورد از بهترین افزونه های ارسال پست مهمان را به شما معرفی کنم که شما را در مدیریت اینگونه پست ها کمک می کنند.

تا به حال در بسیاری از وبسایت ها در مورد مزیت های داشتن پست مهمان در وبسایت صحبت شده است. ادمین یک پست با کیفیت به دست می آورد و نام نویسنده مهمان نیز در یک فضای جدید به چشم می خورد.  

افزونه های وردپرسی زیادی وجود دارند که در مکانیزه سازی یا تسهیل دسترس پذیری پست های افتخاری در وبسایت شما می توانند مفید باشند. وقتی حرف از مکانیزه سازی می زنیم ، منظورمان این نیست که پست مهمان به صورت خودکار منتشر شود ، بلکه منظور این است که افزونه ها در تسهیل فرآیند پست نویسی افتخاری به شما کمک خواهند کرد.

     در زیر مثالی از تسهیل فرآیند را مشاهده می کنید:

وقتی شخصی یک پست در وبسایت می نویسد ، ویراستار یک نوتیفیکیشن دریافت می کند. وقتی پست پذیرفته نشود ، نویسنده یک نوتیفیکیشن همراه با نکات ویراستاری دریافت می کند.

در اینجا من 4 مورد از چنین افزونه هایی را معرفی میکنم که برای وبسایت های وردپرسی که پست های مهمان می پذیرند می توانند بسیار مفید باشند.

بهترین افزونه های ارسال پست مهمان در وردپرس

1- WP User Frontend PRO

وقتی صحبت از افزونه های ارسال پست مهمان می شود این افزونه بهترین گزینه است.

همین یک افزونه به تنهایی ، شما را کمک می کند تا بزرگ ترین چالش های مربوط به ارسال پست مهمان را پشت سر بگذارید.

می توانید یک فرم ارسال پست ایجاد کنید (از قسمت برگه ها و یا نوشته ها) که به وسیله ی آن نویسندگان مهمان بتوانند یک پست را برای بررسی ثبت کنند.

حتی می توانید برای هر ثبت پست مقداری هزینه نیز در نظر بگیرید. به هر حال ، من پیشنهاد می کنم در روزهای ابتدایی وبسایتتان از این ویژگی (تعیین هزینه) استفاده نکنید.

همچنین می توانید ویژگی های اضافی مانند لیست ها و پروفایل های کاربر ، اتصال با افزونه بادی پرس و بسیاری ویژگی های جالب دیگر نیز به وبسایت خود بیفزایید.

قیمت پایه ی افزونه از 49 دلار آغاز می شود و ارزش خرید بالایی دارد.

2- Peter’s Collaboration E-mails

این مورد یک از عالی ترین افزونه های ارسال پست مهمان در وردپرس است.

ویژگی ها:

  • وقتی یک مهمان افتخاری مقاله ای را برای بررسی ثبت می کند ، این افزونه یک ایمیل به ادمین ارسال می کند تا ادمین بتواند پست را تایید یا رد کند.
  • وقتی یک مقاله تایید می شود ، نویسنده ی مقاله ایمیلی دریافت می کند که بیان کننده ی این است که مقاله ی وی تایید و پذیرفته شده است. اگر مقاله تایید شده و در صف مقاله های قابل انتشار ، زمان بندی شود آنگاه نویسنده ایمیل دیگری دریافت می کند که بیان می کند مقاله در برنامه ی انتشار سایت قرار گرفته و همچنین تاریخ انتشار را نیز ارائه می دهد. همچنین نویسنده نام مقاله اش را نیز در ایمیل مشاهده می کند.
  • وقتی مقاله ی نویسنده از وضعیت “در حال بررسی (Pending)” به “پیش نویس (Draft)” تغییر پیدا می کند ، نویسنده ایمیلی دریافت می کند که بیان می کند مقاله ی وی به این وضعیت تغییر پیدا کرده است و لینکی برای ویراستاری پست و ثبت مجدد آن در اختیار نویسنده قرار می گیرد.

می توانید همچنین مقاله ی زیر را نیز مطالعه نمایید:

3- Peter’s Post Notes

این مورد هم یکی دیگر از افزونه های عالی برای ارسال پست مهمان است.

این افزونه می تواند در کنار افزونه ی “Peter’s Collaboration E-mails” مورد استفاده قرار گیرد.

این افزونه یک بخش “Note” در سمت راست صفحه ی ویراستاری پست اضافه می کند. بخش “Note” به نویسندگان و مدیران اجازه می دهد نکات یا نوت هایی بنویسند تا ضمیمه ی مقاله شوند.

برای مثال ، اگر یک نویسنده یک مقاله ی آموزشی بنویسد و به آن اسکرین شات اضافه نکند ، مدیر می تواند نکته ای بنویسد که بگوید “به مقاله اسکرین شات اضافه کنید و دوباره ثبت کنید”. حالا نویسنده متوجه مشکل عدم پذیرش مقاله اش می شود و بر اساس آن تغییرات لازمه را انجام می دهد.

این افزونه باعث می شود همکاری بین نویسنده و ادمین ساده و آسان باشد!

نکته: اگر از افزونه وردپرسی اعلام وضعیت استفاده می کنید ، پیشنهاد می کنم آن را حذف کنید و در عوض افزونه های نام برده شده در بالا را نصب کنید.

4- WangGuard

یکی از اشتباهاتی که بسیاری از مدیران وبسایت مرتکب می شوند این است که از نویسنده مهمان می خواهند پستشان را از طریق ایمیل یا در فرمت MS Word ارسال کنند.

این درخواست هیچ مشکلی ندارد ، اما میزان زحمت و کار ویراستار را افزایش می دهد. یک فکر خوب این است که قابلیت ثبت نام در وبسایت خود را فعال کرده و به نویسندگان اجازه دهید پست ها را مستقیما از داشبورد وردپرسی ثبت کنند.

بهتر است از افزونه User Role Editor برای کنترل سطح دسترسی دیگر اعضای وبسایت استفاده کنید.

حالا ، وقتی قابلیت ثبت نام را فعال کردید ، همچنین با مشکل ثبت نام اسپم و ثبت پست اسپم (ثبت نام و ثبت پست از طریق ربات ها) مواجه خواهید شد. برای مقابله با این مشکل ، می توانید افزونهWangGuard  را نصب کنید.

در این مطلب قصد ندارم بیش از این جزئیات افزونه را بیان کنم چون متأسفانه متوجه شدم افزونه ی Wangagurd یک پروژه ی رایگان بود که دیگر در دسترس نیست. حالا در جستجوی یک جایگزین خوب برای آن هستم و به محض اینکه گزینه جدیدی پیدا کردم شما را نیز مطلع خواهم کرد.

5- Members

افزونه Members WP برای شما کنترل کامل روی وبسایت را فراهم می کند. این افزونه یک واسط کاربری فراهم می کند که از طریق آن می توانید مجوزها و سطح دسترسی کاربر در سایت را مدیریت کنید.

این افزونه به شما اجازه می دهد نقش ها کاربری را تغییر ، ایجاد یا حذف کنید. همچنین ، می توانید قابلیت های نقش هر کاربر را نیز مدیریت کنید. می توانید یک ، دو یا چند نقش برای هر کاربر تعریف کنید.

این افزونه برای کنترل اینکه چه کسی به محتوا دسترسی داشته باشد، کدهای کوتاهی فراهم می کند. یک ابزارک فرم ورود (لاگین) نیز وجود دارد که می توانید آن را در نوار کناری قالب قرار دهید.

افزونه های ارسال پست مهمان دیگری نیز برای وردپرس وجود دارند که می توانند برای شما مفید باشند (مانند Editorial Calendar) اما فعلا ، این 5 افزونه می توانند به شما اطمینان خاطر دهند که وبسایتتان برای ثبت و پذیرش پست مهمان آماده است.

منبع: shoutmeloud.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنالیز رایگان سایت شما و رقبا

دوست دارید بدانید رقبا چه برتری هایی نسبت به شما دارند؟

کاملا رایگان سایت شما و رقبا را بررسی می‌کنیم.متوجه خواهید شد رقبا چه اقدامات مفیدی کرده اند که از آن بی خبرید!
فقط کافیست آدرس ایمیل و آدرس وبسایت خود یا رقیبتان را وارد کنید.