10 ترفند عالی برای افزایش بازدید یوتیوب و به دست آوردن ترافیک زیاد (آپدیت 2021)

افزایش بازدید یوتیوب
ارسال شده توسط: سید محمد قائمی دیدگاه ها: 94 دیدگاه

10 ترفند عالی برای افزایش بازدید یوتیوب و به دست آوردن ترافیک زیاد (آپدیت 2021)

آیا شما هم یک کانال یوتیوب دارید و در آن ویدئو منتشر می کنید؟ مهم نیست چقدر زمان صرف ایجاد ویدئو ها کنید! اگر برای ویدئوهای خود بازاریابی نکنید ، کار شما هیچ وقت به دست اکثریت مخاطبانتان نمی رسد. افزایش بازدید یوتیوب ، هنری است که همه می توانند بیاموزند.فقط به کمی نظم نیاز دارد.

در این راهنما ، من استراتژی ها و تکنیک هایی را بیان کرده ام که می توانید باری بازاریابی و افزایش بازدید یوتیوب خود از آنها استفاده کنید.

این نکات قبلا تست شده اند ، به اثبات رسیده اند و برای ویدئوهایی در تقریبا تمام موضوعات و زمینه ها به خوبی کار کرده اند. این پست را به عنوان چک لیستی در نظر بگیرید که در هنگام تولید یک ویدئو باید موارد آن را انجام دهید.

پس بدون هیچ شک و تأخیری ، اجازه دهید آموزش افزایش بازدید یوتیوب را آغاز کنیم.

چگونه باعث افزایش بازدید یوتیوب شویم و ترافیک بیشتری به دست آوریم؟

من همه تکنیک های اصلی بهینه سازی ویدیو را در ادامه ذکر کرده ام.

توجه: در آینده ، این ترفندها را به صورت دقیق تر توضیح خواهم داد. اگر یک یوتیوبر حرفه ای هستید یا قصد دارید به یک حرفه ای تبدیل شوید ، پس بهتر است بخش آموزش رایگان سایت خوب را تحت نظر داشته باشید تا هرگاه پست های جدید منتشر شدند از آنها استفاده کنید.

1- عنوان ویدئو

بین ویدئوهایی که به صورت گسترده در سراسر اینترنت دیده شده و به اشتراک گذاشته می شوند  یا آنهایی که تعداد بازدید بسیار کمی به دست می آورند ، یکی از تفاوت های اصلی در قسمت عنوان است.

جستجو برای کلید واژه مناسب ایده بسیار خوبی برای یافتن واژه هایی است که مردم آنها را بیشتر جستجو می کنند و بعد از اینکه این کلید واژه را یافتید باید موضوع یا عنوان ویدئوی خود را به نوعی با آن ترکیب کنید.

پیشنهادات یوتیوب هنگام سرچ

 

در زیر چند نکته برای نوشتن عناوین عالی ویدئو در یوتیوب مشاهده می کنید:

  • عناوین را مختصر بیان کنید و مفهوم را سریع برسانید.
  • در صورت امکان سال جاری را به عنوان اضافه کنید(مثلا: بهترین نکات برای سال 2017).
  • کاری کنید جلب نظر کند.
  • کلیدواژه ها را در ابتدای عنوان درج کنید(البته هر موقع امکان داشت).
  • از کلمات قدرتمند (مثلا: بهترین، فوق العاده، باور نکردنی) استفاده کنید.
  • از کلمات تحریک کننده احساسات (مثل احساسی ، به تنهایی ، داغ ، سانسور شده) استفاده کنید.
  • سرتیتر یا عنوان خود را با حروف بزرگ بنویسید. (البته در صورتی که تیتر شما انگلیسی باشد)

2- برچسب های ویدئو

یکی از بزرگ ترین اشتباهاتی که مانع از افزایش بازدید یوتیوب شما می شود استفاده از تگ یا برچسب نا مناسب است.

استفاده از تگ در یوتیوب با پست های وبسایت متفاوت است. اگر تا به حال به تگ های موجود در یوتیوب دقت نکرده اید ، حالا زمان خوبی است که شروع کنید. حتی می توانید به پست های قبلی خود بازگردید و برچسب های آنها را نیز اصلاح کنید.

در زیر چند قانون برای استفاده از تگ های ویدئویی یوتیوب مشاهده می کنید:

  • از یک تگ منحصر به فرد استفاده کنید تا ویدئوهای شما در بخش ویدئوهای مرتبط دیگر ویدئوهایتان نیز به نمایش در آیند. مثال: از نام برندتان در تمام ویدئوها استفاده کنید. (اسکرین شات زیر را مشاهده کنید).
  • از کلید واژه های اصلی به عنوان تگ ویدئو استفاده کنید.
  • از انواع مختلف کلید واژه مد نظرتان در قسمت تگ استفاده کنید. (از قابلیت پیشنهاد خودکار یوتیوب کمک بگیرید).

تگ های استفاده شده توسط ویدئوهای پر بازدید را بیابید و از آنها در ویدئوهای خود استفاده کنید. می توانید از افزونه گوگل کروم به نام TubeBuddy برای یافتن تگ های مورد استفاده توسط دیگران کمک بگیرید.

برچسب ها در یوتیوب

به خاطر داشته باشید که تگ های ویدئویی یوتیوب عامل مهمی برای رتبه بندی ویدئوها هستند.

3- از یک Thumbnail (تصویر کاور ویدئو) سفارشی استفاده کنید

حساب های کاربری معتبر و تایید شده یوتیوب می توانند از ویژگی Thumbnail سفارشی استفاده کنند. یک Thumbnail ویدئویی خوب به شما کمک می کند در بین ویدئوهای مرتبط و بخش ویدئوهای پیشنهادی مورد توجه قرار گیرید.

در زیر چند نکته برای Thumbnailها مشاهده می کنید:

  • رزولوشن 1280×720 داشته باشند (با حداقل عرض 640 پیکسل).
  • آنها را در فرمت های JPG، GIF، BMP یا PNG آپلود کنید.
  • حجم آنها کمتر از 2 مگا بایت باشد.
  • سعی کنید از نسبت تصویر 16:9 استفاده کنید چون اکثر پخش کننده ها در یوتیوب از این نسبت استفاده می کنند.

نمی خواهم شما را با این مسائل تکنیکی سردرگم کنم ، اما این موارد از این حیث مهم هستند که با دانستن آنها می توانید یک Thumbnail ایجاد کنید که هم در کامپیوترهای خانگی و هم در گوشی های تلفن همراه عملکرد خوبی داشته باشد.

تصویر کاور ویدئو در یوتیوب

به منظور طراحی سریع یک Thumbnail برای ویدئوهای یوتیوب آن هم فقط در عرض چند دقیقه ، می توانید از Canva یا YouZign استفاده کنید.

4- بر نشان یا برند گذاری تمرکز کنید

چند نکته در زمینه برندسازی وجود دارد که از حالا به بعد باید انجام دهید و این نکات به شما اطمینان خواهند داد که ویدئوی شما رتبه خوبی خواهد گرفت. یکی از این نکات ، نمایش معرفی ابتدایی و انتهایی برند است.

  • معرفی ابتدایی: یک کلیپ 3 تا 5 ثانیه ای که در ابتدای ویدیوی اصلی ، برای نمایش برند شما اجرا می شود.
  • معرفی انتهایی: این مورد در پایان ویدیو اجرا می شود و می تواند معرفی دیگر ویدیوهای شما یا درخواست لایک کردن یا عضو شدن کاربران در کانال شما باشد.

ساختن معرفی ابتدایی و انتهایی یوتیوب کار ساده ای است و شما می توانید خودتان با استفاده از Camtasia آنها را ایجاد کنید یا می توانید در وب سایت های فریلنسینگ مثل پونیشا ، پروژه ایجاد کنید تا یک فریلنسر انجام این کار را به عهده بگیرد.

اگر هنوز یک لوگو برای کانال خود ندارید، باید آن را نیز طراحی کنید.

5- ویدئوها را در کانال های شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

اگر یک تولید کننده محتوا در قالب ویدیو هستید ، پس باید چند کانال در رسانه های اجتماعی برای کانال یوتیوب خود داشته باشید. این موقعیت فرصتی برای شما فراهم می کند تا گروهی خارج از یوتیوب ایجاد کنید و ترافیک را از دیگر کانال های شبکه های اجتماعی محبوب به سمت کانال یوتیوب خود هدایت کنید.

در زیر چند کانال رسانه اجتماعی را مشاهده می کنید که باید ایجاد کنید (البته اگر همین الان ندارید):

  • صفحه فیسبوک
  • پروفایل توییتر
  • صفحه Google Plus
  • پروفایل اینستاگرام
  • پروفایل Pinterest

البته قبلا مطلبی در مورد اینکه کدام شبکه اجتماعی مناسب زمینه فعالیت شما می باشد منتشر کرده ام که توصیه می کنم آن را مطالعه کنید.

می توانید از ابزاری همچون Buffer برای زمان بندی اشتراک گذاری ویدئوها در کانال های رسانه اجتماعی خود کمک بگیرید. همچنین می توانید از مزیت ترکیب IFTT+Buffer برای اشتراک گذاری خودکار ویدئوهای تازه منتشر شده در صفحات رسانه ی اجتماعی خود استفاده کنید.

یک نکته ی مهم:

من معمولا هر ویدئو را به مدت 8 ماه پس از انتشار ، حداقل 10 تا 15 بار اشتراک گذاری می کنم. همچنین ، در هنگام اشتراک گذاری بهتر است از هشتگ ها استفاده کنید تا دیگران هم بتوانند به راحتی آنها را بیابند.

6- برای کانال یوتیوب خود یک وب سایت ایجاد کنید

اگر یک یوتیوبر تمام وقت هستید ، پس حتما باید یک وب سایت برای ویدئوهای یوتیوبی خود ایجاد کنید. این روزها ، قرار دادن ویدئوهای یوتیوب درون یک وب سایت بسیار ساده است و می توانید وبسایت خود را روی هر نوع سیستم مدیریت محتوای رایگان یا پولی ایجاد کنید.

من پیشنهاد می کنم وب سایت خود را با استفاده از وردپرس ایجاد کنید و از یک قالب وردپرسی مخصوص ویدئو استفاده کنید. همچنین بهتر است از هاست وردپرسی مدیریت شده استفاده کنید تا لازم نباشد نگران نگهداری و مراقبت از وبسایت خود باشید. طراحی سایت حرفه ای با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا ، به راحتی امکان پذیر است.

در عین حال، می توانید از افزونه های زیر نیز استفاده کنید:

  • Yoast SEO WordPress plugin – این افزونه مربوط به سئوی سایت است و باعث افزایش رتبه وبسایت شما می شود.
  • YouTube Viral Subscribe plugin – به صورت خودکار پس از هر ویدئو یک تگ “در کانال عضو شوید” ایجاد می کند.

اگر از وردپرس استفاده نمی کنید ، می توانید از پلتفرم های دیگری کمک بگیرید که برخی از آنها عبارتند از:

نکته ارزشمند: همچنین می توانید یک دامنه بخرید و آن را روی کانال یوتیوب خود ریدایرکت کنید. در این صورت وقتی کسی از شما بپرسد “چگونه می توانم شما را در یوتیوب بیابم؟” به راحتی دامنه را به او معرفی می کنید.

7- یک playlist ایجاد کنید یا ویدئوی خود را در یک playlist موجود اضافه کنید

یک playlist یوتیوبی ، روشی عالی برای افزایش بازدید یوتیوب است. وقتی یک ویدئوی جدید را آپلود کردید ، آن را به یک playlist اضافه کنید (خواه آن playlist را خودتان ایجاد کرده باشید خواه از قبل وجود داشته باشد).

اگر قصد دارید یک playlist جدید ایجاد کنید، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. یک نام معنادار به playlist بدهید و در عنوان آن playlist کلمه کلیدی مد نظرتان را درج کنید.
  2. توضیح دقیقی از playlist اضافه کنید و کلید واژه های خود را در آن قرار دهید.
  3. همه ویدئوهای مشابه را درون یک playlist قرار دهید.
  4. یک ویدئو می تواند در بیش از یک playlist قرار داشته باشد.

Playlist های یوتیوب در نتایج جستجو نیز نمایش داده می شوند. با انجام این کار ، مردم ویدئوهای بیشتری از شما پیدا خواهند کرد.

playlist در یوتیوب

8- از دعوت به عمل (CTA) استفاده کنید

در سایت های رسانه اجتماعی باید کارهایی که قصد دارید بازدید کنندگان انجام دهند را از آنها طلب کنید.

در پایان ویدئو ، یا حتی در اواسط آن ، از بازدید کننده بخواهید کانال شما را لایک کرده یا در آن عضو شود. در عین حال ، می توانید از آنها بخواهید ویدئو را با افراد دیگری که ممکن است به دیدن آن علاقه داشته باشند به اشتراک بگذارند.

اکثر ستاره های بی چون و چرای یوتیوب با این تکنیک ، از بازدیدکنندگانشان استفاده بهینه می کنند. اگر قبلا هیچگاه این کار را انجام نداده اید ، پس از ویدئوی بعدی خود این کار را آغاز کنید. وقتی متوجه می شوید که با یک درخواست ساده ، چقدر تعداد اشتراک گذاری ها افزایش می یابد شگفت زده خواهید شد.

9- با تأثیرگذاران حوزه کاری خود ، مصاحبه کنید

این مورد یک تکنیک مستقیم برای افزایش بازدید یوتیوب نیست ، اما در استراتژی کلی افزایش بازدید کانال یوتیوب تاثیر مستقیم دارد.

مصاحبه با یک تاثیرگذار برای شما فرصتی فراهم می کند تا به یک جامعه پر رونق در زمینه کاری خود دست یابید. با این کار نه تنها توجه افراد دیگری که آن شخص به خصوص را دنبال می کنند را به دست می آورید ، بلکه همچنین مورد توجه کل دست اندرکاران در صنعت خود نیز قرار خواهید گرفت.

می توانید برترین تأثیرگذاران در رشته فعالیت خود را بیابید و با استفاده از Google Hangouts یا Skype با آنها مصاحبه کنید. همچنین می توانید از ابزارهایی همچون Ecamm call recorder نیز استفاده کنید.

 10- زمانی را صرف یادگیری و آموزش دیدن در آکادمی خلاقیت یوتیوب کنید

آکادمی خلاقیت یوتیوب

یک اشتباه که اکثر بازاریابان در حال رشد یوتیوب مرتکب می شوند این است که فقط بر انتشار ویدئوهای بیشتر تمرکز می کنند و دیگر به سراغ آموزش و یادگیری روش های افزایش بازدید یوتیوب نمی روند.

یوتیوب یکی از پلتفرم هایی است که با سرعت بالایی در حال تغییر است و مهم است که در مورد تمام نکات و ترفندهای موجود و نوظهور آموزش ببینید.

آکادمی خلاقیت یوتیوب

می توانید از آکادمی خلاقیت یوتیوب استفاده کنید تا نکات حرفه ای بیشتری برای بهره گیری بیشتر از ویدئوهای یوتیوبی خود (و نهایتا کانال خود) بیاموزید. وقتی من آموزشم را در اینجا شروع کردم ، از یادگیری این همه نکته و ترفند که فکرش را هم نمی کردم وجود داشته باشند شگفت زده شدم.

11- در انجمن های یوتیوب ویدیو منتشر کنید

یوتیوب خیلی بی سر و صدا در حال راه اندازی یک شبکه اجتماعی است و شما با استفاده از این قابلیت می‌توانید ویدئوهای خود را بیشتر در معرض دید قرار دهید. برای استفاده از این قابلیت فقط کافیست روی آیکن + کلیک کرده و گزینه “Create Post” را انتخاب کنید سپس یک متن بنویسید و لینک ویدیو را نیز قرار دهید. همچنین می‌توانید یک تصویر ساده (JPG) یا متحرک (GIF) یا حتی یک نظرسنجی اضافه کنید تا باعث تعامل بیشتری با کاربران شود. اعضای انجمن می‌توانند آن پست را لایک کنند و کامنت بگذارند که اینها نشانه های خیلی خوبی برای تعامل بیشتر هستند. این تکنیک هنوز یکی از جدیدترین روش های رایگان افزایش بازدید یوتیوب است. 

ترفندهای افزایش بازدید یوتیوب را شروع کنید و ترافیک بیشتری به دست آورید

خب ، این ها چند استراتژی و تکنیک تبلیغاتی ساده بودند که می توانید از امروز به بعد برای ویدئوهای یوتیوبی خود از آنها استفاده کنید.

این ترفندها و نکات قطعا در به دست آوردن ترافیک بیشتر و در نهایت اعضای بیشتر به شما کمک خواهند کرد.

اکنون نوبت شماست که به ما بگویید پس از اینکه ویدیوی خود را منتشر می کنید ، از چه راه هایی برای افزایش بازدید یوتیوب استفاده می کنید. من دوست دارم راه های شما را نیز در قسمت نظرات ببینم و این مطلب را با بهترین راه هایی که معرفی می کنید آپدیت کنم.

یوتیوب از زمان شروع به کارش در سال 2005، برای محتواهای ویدئویی به یک مقصد آنلاین همیشگی تبدیل شده است. برای کسب و کارهای کوچک، یوتیوب فرصت­های منحصر به فردی فراهم کرده است(از بازاریابی ویدئو برای یک محصول خاص گرفته تا خدمات کسب درآمد از طریق برنامه­ ی همکاری یوتیوب).

وضعیت یوتیوب در سال 2019

در زیر چند آمار و روند را مشاهده می­کنید که ممکن است برای موسسانی که به دنبال قدرت یافتن و افزایش بازدید در یوتیوب هستند، جالب باشند.

محبوبیت یوتیوب

  • یوتیوب دارای بیش از 1.9 بیلیون کاربر ثبت نام شده است که هر ماه به یوتیوب سر می­ زنند.
  • یوتیوب هر ماهه 900000 بازدید منحصر به فرد به جمع بازدیدهایش اضافه می­شود.
  • در سال 2019، انتظار می­ رود که یوتیوب به یکی از محبوب ترین پلتفرم­های آنلاین برای نوجوانان تبدیل شود. 85 درصد از نوجوانان می­ گویند که از این پلتفرم استفاده می‌کنند.
  • علاوه بر این، 32 درصد از نوجوانان می­گویند که از یوتیوب بیش از هر پلتفرم دیگری استفاده می­کنند و این آمار باعث می­شود که یوتیوب پس از اسنپ چت در رده­ی دوم محبوبیت در بین نوجوانان قرار بگیرد.
  • 81 درصد از والدینی که فرزندان 11 ساله یا جوان تر دارند گفته اند که اجازه می­دهند کودکانشان ویدئوهای یوتیوب را مشاهده کنند.
  • و 34 درصد از آن والدین ادعا کرده اند که یوتیوب تبدیل به پلتفرم روزانه و معمول آنها شده است.

انواع  ویدئوهای محبوب در یوتیوب

  • ویدئوهای سرگرمی به طور میانگین 9816 بازدید در هر ماه دارند.
  • ویدئوهای مرتبط با چگونگی انجام یک کار یا روش­های خاص به طور میانگین در ماه 8332 بازدید دارند.
  • ویدئوهای علمی و تکنولوژی به طور میانگین ماهانه 6638 بازدید دارند.
  • ویدئوهای مربوط به حیوانات خانگی و حیات وحش ماهانه حدودا 6542 بازدید دارند.
  • ویدئوهای مرتبط با خودرو و وسایل نقلیه به طور میانگین در هر ماه 5673 بازدید دارند.
  • ویدئوهای آموزشی در ماه حدودا 4872 بازدید دارند.
  • ویدئوهای مرتبط با سفر و رویدادهای مختلف ماهانه حدودا 3070 بازدید دارند.
  • ویدئوهای مرتبط بازی­های ویدئویی به طور میانگین در هر ماه 3050 بازدید دارند.
  • ویدئوهای مرتبط با افراد یا vlogها در هر ماه حدود 2354 بازدید دارند.
  • 35 درصد از بزرگسالان بیشتر برای ویدئوهای چگونگی انجام کار یا آموزشی به سراغ یوتیوب می­آیند.

ویدئوهای ایده ­آل از نظر یوتیوب

  • 70 درصد از کاربران یوتیوب ویدئوها را از طریق دستگاه­های تلفن همراه خود مشاهده می­کنند. بنابراین ویدئوهای متناسب با صفحات تلفن همراه از اهمیت فوق العاده زیادی برخوردار هستند.
  • کاشف به عمل آمد که ویدئوهای کوتاه در یوتیوب بسیار محبوب هستند. تحقیقات نشان داده­اند که مدت زمان ایده­آل ویدئوها بین 1 الی 2 دقیقه است.
  • در واقع، 56 درصد از تمام ویدئوهایی که در سال گذشته به صورت آنلاین پست شده اند، مدت زمان 2 دقیقه یا کمتر داشته­اند.
  • الگوریتم یوتیوب به گونه­ای طراحی شده است که علاقه­ی بیشتری به افرادی که دائما ویدئوهای جدید پست می­کنند، نشان دهد. همچنین آنهایی که از کلیدواژه های مرسوم و مرتبط استفاده می­کنند نیز در مرکز توجه این الگوریتم هستند.
  • Thumbnailهای بهینه برای ویدئوهای یوتیوب باید دارای عرض 1280 پیکسل در ارتفاع 720 پیکسل باشند.

بازاریابی در یوتیوب

  • در هر دقیقه، 700 ویدئو از یوتیوب در توییتر به اشتراک گذاشته می­شوند.
  • روزانه در فیسبوک به اندازه­ی مدت زمان 500 سال، ویدئوهای یوتیوب تماشا می­شوند.
  • و هفتگی 100 میلیون نفر حداقل یک ویدئو از یوتیوب را لایک می­کنند، برای آن نظر می­دهند یا به نوعی با آن تعامل دارند.
  • 19 درصد از کاربران یوتیوب ، ادعا کرده­اند که ویدئوهای یوتیوب تاثیر به سزایی در فرآیند تصمیم گیری آنها برای خرید یک محصول دارند.

درآمد یوتیوب از تبلیغات

  • یوتیوب به صورت هفتگی، حداقل از 3 بیلیون بازدید ویدئو کسب درآمد می­کند.
  • رقم درآمدی که سازندگان ویدئوها از یوتیوب دارند 6 رقمی است، و هر سال 40 درصد به میزان آن افزوده می­شود.
  • سال پیش، حدود 250 برند تبلیغات خود را از یوتیوب حذف کردند، چون پی بردند که تبلیغات آنها همراه با محتوایی که مد نظر آنها نبوده است، منتشر می­شده است.
  • همچنین در یوتیوب تغییراتی انجام شده است که به موجب آنها، سازندگان ویدئوها باید حداقل 1000 مشترک و 4000 بازدید در ساعت(به مدت یک سال) داشته باشند.

سخن آخر

این آمارها نشان می‌دهند که یوتیوب برای کسب و کارهای کوچک چقدر می­ تواند قدرتمند و موثر باشد. هدف شما هرچه که باشد (از بازاریابی یک محصول یا خدمات گرفته تا کسب درآمد از محتوای ویدئویی که پست می­ کنید)، در هر حال حداقل یک مخاطب برای برند شما در این پلتفرم یافت خواهد شد.

اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

منبع: shoutmeloud.com

دیدگاه (94)

  • مجید پاسخ

    مقاله ای به این کاملی نخوانده بودم .
    بسیار عالی
    ممنون

    13 آذر, 1397 در 12:20 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      قربان شما ، خوشحالم راضی بودید 🙂

      13 آذر, 1397 در 11:21 ب.ظ
      • حامد پاسخ

        سلام.فقط میگم دمت گرم.خیلی ممنون.خیلی کامل و بروز بود.

        29 بهمن, 1398 در 5:05 ق.ظ
        • سید محمد قائمی پاسخ

          قربان شما. موفق باشید 🙂

          30 بهمن, 1398 در 8:43 ق.ظ
    • زهرا پاسخ

      خیلی خوشم اومد از این مقاله، در این حد که در اوج تنبلی کامنت گذاشتم :))))

      15 اردیبهشت, 1399 در 4:17 ب.ظ
      • سید محمد قائمی پاسخ

        خوشحالم که مفید بوده براتون :)))

        17 اردیبهشت, 1399 در 12:35 ب.ظ
      • دلشاد پاسخ

        عالی بود
        میتونم کانالتونو داشته باشم

        20 اردیبهشت, 1399 در 4:29 ق.ظ
      • ندا پاسخ

        عالی بود جامع و کامل ممنونم که توضیح دادید

        10 دی, 1399 در 1:28 ق.ظ
        • سید محمد قائمی پاسخ

          خواهش می‌کنم. خوشحالم براتون مفید بوده 🙂

          11 دی, 1399 در 8:19 ب.ظ
      • مهدی پاسخ

        راستش من خیلی از بحث هازو متومه نشدم

        30 اردیبهشت, 1400 در 0:37 ق.ظ
  • مریم پاسخ

    با درود و ضمن تشکر
    مقاله ارزشمندی است فقط در قسمت تگ فرمودین از تگ کانال های بزرگ استفاده بشه خوب این قدرت رقابت رو پایین نمیاره بر فرض در زمینه خاص کانال های رقیب که از اون تگ استفاده کردند رتبه بهتری دارند چون زمان بیشتری کار کردند و ما اگر از همون تگ ها استفاده کنیم شانس دراریم برای دیده شدن
    کلا در مورد تگ زدن در ویدیو های یوتیوب کمک می خواستم اگر ویدیو ها فارسی باشند می شه از تگ انگلیسی هم استفاده کرد کانال ما آموزشی هست
    ممنون می شم اگر اطلاعاتی دارید کمک بفرمایید

    7 دی, 1397 در 10:59 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      عرض سلام و وقت بخیر
      تگ هایی که در کانال های بزرگ استفاده میشن دقیقا تگ هایی هستن که علاقه مندان بیشتری دارن و بیشتر سرچ میشن. درسته که در ابتدای کار ، شما رتبه پایین تری نسبت به رقبای قدرتمند خواهید داشت اما مزیتش اینه که در کنار کانال های پربازدید دیده میشید و به مرور که کانالتون قدرت بگیره میتونید با اونها رقابت کنید. در مورد زبان تگ هم خوبه از هر دوش استفاده کنید اما بیشتر از تگ هایی که با زبان ویدیو مرتبط هستن بهره بگیرید. به فرض وقتی ویدیوی شما با زبان فارسی ساخته شده و شما از تگ های فارسی و انگلیسی هم معنی استفاده کنید ، به یوتیوب و گوگل کمک می کنید بهتر متوجه موضوع ویدیوی شما بشن و مخاطبان رو به سمتتون هدایت کنن.
      موفق باشید 🙂

      10 دی, 1397 در 3:26 ب.ظ
  • Sina پاسخ

    سلام
    کلا من در بخش تگ کردن مشکل دارم
    مثلاً اولین ویدیو رو من آپلود میکنم ولی دیده نمیشه یا مثلاً اصلا وقتی ک جستجو می کنم اصلا نیست تگ هام هم مرتبط هستن!

    23 فروردین, 1398 در 7:04 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      همونطور که میدونیم یوتیوب ویدیوهای بسیاری داره و برای دیده شدن یک ویدیو در نتایج جستجو باید مثل گوگل ، سئو انجام بدیم. اینکه فقط از تگ های مرتبط استفاده کنیم به تنهایی کافی نیست

      22 اردیبهشت, 1398 در 12:51 ب.ظ
  • امین پاسخ

    سلام خسته نباشید

    ما ها که تو ایرانیم یوتیوب چجوری پول واریز میکنه به حساب ما؟
    چون باید شماره حساب اینا بدیم برای کسب درآمد از ویدئو مارکتینگ

    13 خرداد, 1398 در 12:42 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      متوجه سؤالتون نشدم. یوتیوب بابت چی باید به حساب شما پول واریز کنه؟ 😀
      اما به طور کلی برای هر تبادل پول بین المللی نیاز به حساب ارزی دارید و یا می تونید از شرکت های واسط که این کارو براتون انجام میدن کمک بگیرید

      7 تیر, 1398 در 3:59 ب.ظ
  • sara پاسخ

    سلام . وقت بخیر .
    با تشکر بابت مقاله ارزشمندتون
    من چطور میتونم‌ با شما تماس بگیرم ؟

    21 خرداد, 1398 در 0:56 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقت شما هم بخیر.
      اطلاعات تماس هم در بخش فوتر سایت هست و هم در صفحه ارتباط با ما 🙂

      7 تیر, 1398 در 4:00 ب.ظ
      • سجاد پاسخ

        سلام خسته نباشید ممنون بابت مطالب مفیدتون اگر زحمتی نیست یک مقاله ای تحت عنوان درامد از یوتیوب بزارید و روش های موثر در مورد حساب ها و واریزها توضیح بدین خیلی ممنون

        20 آبان, 1399 در 1:40 ب.ظ
        • سید محمد قائمی پاسخ

          سلام ، چه پیشنهاد خوبی. حتما انجام میدیم 🙂

          13 دی, 1399 در 1:18 ق.ظ
  • فائره پاسخ

    سلام،ما دو‌نفریم که قصد سفر کردن و تهیه فیلم از شهر ها و کشور های مختلف و داریم،میخواستم چندتا سوال بپرسم یکی اینکه رو‌موضوعه خاصی مثل غذایه شهر ها یا مکان های دیدنیش زوم کنیم بهتره یا یه ترکیب کلی،اینکه من به دو زبان جز فارسی میتونم صحبت کنم‌ انگلیسی و ترکی‌به نظر شما کدوم بازده بیشتری داره؟و اینکه این شرکتایی که پول میگیرن بازدید میزنن ایا وقته حسابرسی با خود یوتیوب متوجه میشن یا نه.ببخشید سوالام زیاد بود

    22 خرداد, 1398 در 4:17 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      در مورد ویدیویی هایی که روی یوتیوب می خواین بذارین یک نکته کلی وجود داره: هر چقدر ویدیو طولانی تر باشه از دید یوتیوب امتیاز بیشتری میگیره و بهتر سئو میشه. با توجه به این نکته فکر میکنم اگر ویدیوهاتون ترکیب کلی باشه بهتره.
      در مورد زبان ، بستگی به این داره که شما چه نوع مخاطبی رو هدف گرفتین. طبیعتا مخاطب های انگلیسی زبان در یوتیوب خیلی بیشتر از فارسی زبان ها هستن اما خب رقابت هم سخت تر میشه. فکر میکنم اگر با زبان انگلیسی صحبت کنید و زیرنویس فارسی هم داشته باشید ترکیب خوبی باشه.
      در مورد شرکت هایی هم که در ازای دریافت پول ، بازدید میزنن اطلاعی ندارم متأسفانه اما تا جایی که تجربم میگه ، گوگل خیلی راحت متوجه این ترفندها میشه و جریمه میکنه.
      موفق باشید 🙂

      7 تیر, 1398 در 4:05 ب.ظ
  • ارش پاسخ

    درود. توی قسمت تگ کردن زمانیکه هشتک رو تایپ میکنم و بعد کلمه دلخواهم رو به هشتکم اضافه میکنم مثل اینستا کلمه بطور اتوماتیک نمیاد من باید همه کلماتو تایپ کنم. میخوام بدونم یوتیوب همیشه اینطوریه یا موبایل من شاید ایراد داره؟ممنون میشم پاسخ رو ایمیل کنید لطفا

    27 فروردین, 1399 در 12:15 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام
      تا جایی که من اطلاع دارم همینطوره و ایراد از گوشی شما نیست
      موفق باشید

      15 اردیبهشت, 1399 در 1:26 ب.ظ
  • سمیه پاسخ

    سلام وقت شما بخیر .من تازه کانال یوتیوب زدم و میکس آهنگ میذارم .از آهنگهایی استفاده میکنم که حق نسخه برداری دارن. (Creative common)
    آیا در مورد این ویدیوها که حق نسخه برداری دارن مقاله ای نوشتید ؟

    17 اردیبهشت, 1399 در 2:34 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام ، خیر متأسفانه مقاله ای در این زمینه نداریم

      10 خرداد, 1399 در 8:23 ب.ظ
  • مرضیه پاسخ

    سلام من میخوام از طریق یوتیوب کسب درآمد کنم چن تا سوال دارم یکی اینکه میشه از ایران یه کانال ساخت با مشخصات کسی که خارج از ایرانه یا اون فرد حتما باید خودش از خارج حساب ایجاد کنه؟ حسابی که ساخته میشه با مشخصات یک فرد خارج از ایران اگر محتویات فیلم ها مشخص بشه از ایرانه مشکلی پیش نمیاد؟و اینکه منتظورتون از این جمله4000 بازدید در ساعت(به مدت یک سال) چیه؟؟من میتونم الان یه حساب ایجاد کنم ولی شماره حساب بعدا وارد کنم؟؟

    19 اردیبهشت, 1399 در 11:47 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام ، بهترین راه حل مشکل هویت ایرانی این هست که یک نفر قابل اعتماد در خارج از کشور پیدا کنید و حساب بانکی اون شخص رو به یوتیوب بدید. در مورد محتویات فیلم ها که پرسیدید ، خیر مشکلی پیش نمیاد. میزان 4000 بازدید در ساعت هم خیلی موثق نیست و با کمتر از این مقدار هم می تونید موفق بشید

      10 خرداد, 1399 در 8:22 ب.ظ
  • aria._.(b) پاسخ

    عالی بود دست شما درد نکنه خیلی عالی کلی ازش درس گرفتم دمت گرم

    26 اردیبهشت, 1399 در 7:12 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      قربان شما. موفق باشید 🙂

      10 خرداد, 1399 در 8:18 ب.ظ
  • محمد داود پاسخ

    ممنونم از شما و مطلب عالی تان

    27 اردیبهشت, 1399 در 3:06 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      خواهش می‌کنم. موفق باشید

      10 خرداد, 1399 در 8:17 ب.ظ
  • حسین سلمانی پاسخ

    سلام شما علاقه به پشتیبانی سایت با پورسانت عالی دارید؟!

    5 خرداد, 1399 در 11:20 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام لطفا از طریق واتس اپ یا تلگرام با ما در ارتباط باشید

      10 خرداد, 1399 در 8:15 ب.ظ
  • سیاوش پاسخ

    عالی بود
    من شما رو در واتس اپ و اینستا دنبال میکنم
    حدود ۳ ماه است دارم سعی میکنم مثل یوتیوبر حرفه ایی عمل کنم
    ولی هنوز ب نتیجه مناسبی نرسیدم میدونم ک ب زمان و اطلاعات بیشتری نیاز دارم
    مطالب شما کمک زیادی کرد
    میخام ک بیشتر با شما در ارتباط باشم
    از دوستانی ک شرایط مشابهه من دارن و میخان کانالشون بیشتر دیده بشه در خواست میکنم
    همدیگه رو حمایت کنیم و تبادل اطلاعات داشته باشیم
    جناب قائمی میشه از کانال من دیدن کنید و برای بهبود شرایطش بمن کنید ؟

    10 خرداد, 1399 در 6:47 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      خوشحالم که این مطلب به شما کمک کرده و ممنونم از لطفی که دارید. اما متأسفانه تخصص من طراحی سایت و سئو هست نه یوتیوب 😉

      10 خرداد, 1399 در 8:12 ب.ظ
  • کمک... پاسخ

    سلام خواستم بگم بهتره گیمر بزارم تو یوتیوب (باید حتما زنده باشه فیلما و چهره خودم رو نشون بدم)
    بعد تو ایران واقعا جواب میده….

    22 خرداد, 1399 در 11:22 ق.ظ
  • Unknown پاسخ

    سلام.خیلی ممنون از مطلب خوبتون.من میخواستم بدونم چطور میتونم بازدیدکننده از بقیه شبکه های اجتماعی جمع کنم مثلا توی فیسبوک و توییتر چه پستی بزارم تا مردم از کانال یوتوبم بازدید کنن؟و اینکه چطور میشه پول رو به صرافی برد و به تومان تبدیل کرد

    6 تیر, 1399 در 4:03 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام ، خواهش میکنم.
      سؤالاتی که پرسیدید هر کدوم نیاز به آموزش های کامل داره و متأسفانه نمیشه به راحتی داخل کامنت توضیحشون داد. اما به طور کلی بگم داخل شبکه های اجتماعی باید مطالب جذاب و البته مرتبط با موضوع کانال یوتیوب بذارید تا آروم آروم مخاطبان جذب کانالتون بشن
      موفق باشید

      28 تیر, 1399 در 12:02 ب.ظ
  • Fatima پاسخ

    سلام من تازه چنل یوتیوبم رو راه اندازی کردم…اهنگی که خواننده تازه منتشر کرد رو اولین نفر من گذاشتم ولی وقتی تو یوتیوب سرچ میکنم ویدیوم اصلا نشون داده نمیشه و چنلای دیگه همون ویدیو بیشتر ویو میخوره چرا؟؟؟

    11 تیر, 1399 در 5:13 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام
      برای سئو شدن داخل یوتیوب به فاکتورهای مختلفی نیاز دارید. صرفا اینکه یک ویدیو رو زودتر از بقیه بذارید کافی نیست 🙂

      28 تیر, 1399 در 12:00 ب.ظ
  • اناناس پاسخ

    سلام خیلی ممنونم از خوبتون . من محتوام رو ساختم ولی مشکلی که دارم اینکه می ترسم جیمیل و همچنین وریفای اکانت یوتوب رو با تلفن ایرانی ثبت کنم به علت تحریم ها . کسی رو هم خارج ایران دارم . حالا با توجه به این شرایط چقدر من دارم ریسک می کنم و یوتوب تا چه اندازه امکان اذیت کردن و پول ندادن بابت این مورد داره ؟ میدونم که بعدا تو قسمت ادسنس میشه مشخصات یه صرافی رو میشه داد یا هرکی تو خارج که قابل اعتماده اما این پله اول چی ؟

    15 تیر, 1399 در 3:58 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      پیشنهاد می کنم تلفن ایران ندید و یک شماره تلفن خارجی بدید. پیدا کردنش کار سختی نیست 😉

      28 تیر, 1399 در 11:58 ق.ظ
  • mansour پاسخ

    دوست عزیز منظور از 4000 ساعت این هست که ویدیوهایی که در کانال شما هست در کل در یک سال به این اندازه دیده شده باشه بخوام براتون بازش کنم میشه در واقع 240000 دقیقه مثلا اگر شما یک ویدیو ده دقیقه ای داشته باشین نیاز هست 24000 نفر کامل اون ویدیو را دیده باشن حالا شما میتونین برنامه ریزی انجام بدین که در یک سال این تعداد دیده بشه و 1000 مشترک هم داشته باشه اینها پیش نیاز این هست که شما درخواست درآمدزایی کنین که بعد از اینکه کنترل شد و تایید شد از شما یه شماره حساب که خارج از ایران باشه میخوان که براتون بعد یک کد تایید میفرستن

    26 تیر, 1399 در 3:58 ق.ظ
  • مجید پاسخ

    من ۳۱ آذر ۹۷ برای شما کامنت گذاشتم و شما زحمت کشیدید جواب دادید.
    متاسفانه من هنوز در یوتیوب موفق نیستم. از آن زمان تا حالا هم مشغول بوده ام.
    شاید شما بتونی کمک کنید!

    26 تیر, 1399 در 4:18 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      پیشنهاد می کنم در دوره های تخصصی یوتیوب شرکت کنید. با یک تحلیل ساده فکر نمی کنم مشکل حل بشه

      28 تیر, 1399 در 12:19 ب.ظ
  • M پاسخ

    سلام
    من یه کانال تلگرام دارم که درباره کشتی کج هست یعنی نبرد های جذاب رو به فارسی گزارش و گشتی گیران را معرفی میکنم ..حالا میخواستم بدونم چون این مسابقات به انگلیسی در یوتیوب موجوده
    حق انتشار دارم یا خیر

    26 تیر, 1399 در 6:58 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      بله چون دارید ترجمه می کنید ، میشه منتشر کرد.
      موفق باشید

      28 تیر, 1399 در 11:53 ق.ظ
  • علیرضا پاسخ

    سلام ببخشید یک سوال داشتم
    اگه در یوتویوب معروف شدم یوتویوب چطور بول رو به حسابم وازیر می کنه
    اگه در ایران کانال یوتویوب گذاشتم بلیس که منو نمی گیره؟

    9 مرداد, 1399 در 4:06 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      خب طبیعتا یوتیوب از شما یک شماره حساب میگیره و هزینه رو واریز می کنه. طبیعتا لازمه یک حساب دلاری داشته باشید.
      در مورد سؤال دومتون هم خیر ، پلیس کاری با شما نداره

      25 شهریور, 1399 در 1:55 ق.ظ
      • sevin پاسخ

        سلام خسته نباشید .
        این حساب دلاری که گفتید میشه با کیف پول tc pay انجام داد ؟؟؟؟

        23 دی, 1399 در 2:42 ب.ظ
        • سید محمد قائمی پاسخ

          سلام متأسفانه اسم این کیف پولی که گفتید تا حالا نشنیدم

          5 بهمن, 1399 در 2:08 ق.ظ
  • Behnam پاسخ

    آیا میشه موزیک ویدیوهای خارجی رو که حق کپی رایت داره رو خرید؟
    لطفا جواب بدین

    17 مرداد, 1399 در 11:02 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      یعنی حق کپی رایتش رو بخرید و داخل کانال خودتون قرار بدید؟

      25 شهریور, 1399 در 1:51 ق.ظ
  • Fateme پاسخ

    سلام وقتتون بخیر من میخواستم ی ویدیو ۱۹ دقیقه بذارم تو یوتیوبم بعدش چون ویدیو طولانی میشد ازم شماره خواست منم شماره ایرانو دادم بعدش الان من اگه یروزی برم خارج بعدش میتونم تغییر بدم این شماره ای که دادم رو مشکلی نداره باید چیکار کنم

    19 مرداد, 1399 در 11:44 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام متأسفانه در این مورد اطلاع دقیقی ندارم ولی در کل برای موارد اینچنینی که قصد کسب درآمد دلاری دارید هرچی کمتر اسمی از ایران باشه بهتره متأسفانه

      25 شهریور, 1399 در 1:50 ق.ظ
  • .... پاسخ

    عالی بود و همچنین مؤثر

    25 مرداد, 1399 در 6:34 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      متشکرم 🙂

      25 شهریور, 1399 در 1:48 ق.ظ
  • مهدی پاسخ

    سلام وقت بخیر
    من حدودأ ده سال پیش یه کیلیپ ویدئویی ساختم و در سایت یوتیوب ارسال کردم تا الان حدود دو و نیم میلیون باز دید کننده داشتم حدودأ دو ماه پیش اسم ویدئو کیلیپم را ویرایش کردم.بازیدی خوبی داشت و کامنت خوبی میخورد ولی بعد از ویرایش متاسفانه نه بازدید دارم و نه کامنت.علتش چی میتونه باش
    سپاس

    21 شهریور, 1399 در 2:46 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      این احتمالا بخاطره الگوریتم های یوتیوب هست. پیشنهاد می کنم ویرایشی که انجام دادید رو به حالت قبل برگردونید

      25 شهریور, 1399 در 1:46 ق.ظ
  • بنيامين پاسخ

    سلام شما در توضيحات فرموديد كه يك دامنه بسازيم و انرا به يوتيوب ريدايركت كنيم بدون هاست امكان پذير است و چگونه ممنون

    3 مهر, 1399 در 0:36 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام ، خیر بدون هاست امکان پذیر نیست. اما می توانید یک هاست بسیار ارزان تهیه کنید چون فقط قرار است از قابلیت ریدایرکت آن استفاده کنید. 🙂

      5 مهر, 1399 در 0:52 ق.ظ
  • galexi پاسخ

    خیلی ممنون از سایت خوبتون
    ۱۲ روزه که یوتیوب رو شروع کردم و در این ۱۲ روز ۲۱۴ نفر کانالمو ساب کردن و ویدیو هام بالایه ۳۵۰‌ ویو میخوره و همش هم به خاطر مقاله خوبه شما بود

    27 مهر, 1399 در 10:36 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      خواهش می‌کنم. واقعا خوشحالم که استفاده کردین و موفق شدین 🙂

      12 آبان, 1399 در 9:00 ق.ظ
      • Es پاسخ

        درود.
        ممنون بسیار مفید
        اگر امکانش هست شماره تماس بذارید
        برای همکاری

        16 دی, 1399 در 9:08 ق.ظ
        • سید محمد قائمی پاسخ

          سلام ، شماره تماس ها که داخل سایت هستن!

          5 بهمن, 1399 در 2:09 ق.ظ
    • ارشیا پاسخ

      سلام
      میشه بدونم در مورد چه چیزی محتوا آپلود میکنید؟

      30 بهمن, 1399 در 6:50 ب.ظ
  • رضا پاسخ

    بسیار ممنون. خیلی مفید و کامل و کاربردی بود.

    28 مهر, 1399 در 3:26 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      خواهش می‌کنم. خوشحالم براتون مفید بوده 🙂

      12 آبان, 1399 در 8:57 ق.ظ
  • محمدمهدی پاسخ

    سلام
    ببخشید سوالی داشتم
    من داخل چنل یوتیوبم به مشکلی خوردم
    مشکل من اینه که دوستام رو گفتم بیان چنل من رو ساب کنن و ساب هم کردن الان یک هفته است هنوز ساب هاشون به کانال اضافه نشده درصورتی که نوشته ۷تا ساب در این ویدیو به شما اضافه شده است.حتی با ده تا اکانت مختلفم هم تست کردم از اون ۱۰ تا که چنلم رو ساب کردم فقط ۴ تا شون به تعداد ساب ها اضافه شد
    خواهشا کمک کنید

    13 آبان, 1399 در 5:18 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام ، یه مقدار شرایط پیچیده ایه. من متأسفانه دلیلی برای این مشکل به ذهنم نمیرسه!

      13 دی, 1399 در 1:20 ق.ظ
  • محسن پاسخ 11 آذر, 1399 در 10:21 ق.ظ
  • Sana Player پاسخ

    عالی بدون شک این یک مقاله بدون نقص و 100% کاربردی است ولی مشکل این است ک من از همان ابتدا حرفه ای شروع کردم و تمام نکات از هشتک تگ تانیل حرفه ای محتوای عالی و کوتاه و هچنین موزیک های پ و … رو انجام دادم اما همچنان پیشرفتی نداشتم ؟
    اما تا ب حال از کسی درخواست جهت بازدید از چنلم یا پیج اینستا مخصوص چنلم نداشتم.
    به هر حال فکر میکنم در حالت عادی هم باید از طریق سرچ یوتیوب بازدید کمی هم میگرفتم اما انگار نه انگار میتونید چنلمو با همین اسمم چک کنید

    9 دی, 1399 در 7:28 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام اول ممنونم از لطفی که دارید. و دوم یک سؤال: چند وقته کانال رو راه اندازی کردید؟

      13 دی, 1399 در 1:22 ق.ظ
  • Cadman پاسخ

    عالی بود

    22 دی, 1399 در 8:28 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      تشکر 🙂

      5 بهمن, 1399 در 2:09 ق.ظ
  • فراز پاسخ

    عالی توضیح دادین. تشکر

    8 بهمن, 1399 در 0:16 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      خواهش می‌کنم. موفق باشید 🙂

      23 بهمن, 1399 در 0:32 ق.ظ
  • علی پاسخ

    سلام من کانالمو ری کدوم کشور تنظیم کنم روی ایران هستش و اصلابازدید نداره

    28 بهمن, 1399 در 0:34 ق.ظ
  • محمد پاسخ

    سلام،، مطالب عالی بود فقط ی سوال داشتم اینکه من چند نفر ویدئو هام رو دیده بودند و تا آخر دیدند و من را لایک و سابسکرایب کردند اما سابسکرایب ثبت نمیشه و هیچ سابسکرایبی ندارم چه کنم این ایراد درست بشه؟

    15 اسفند, 1399 در 5:19 ب.ظ
  • امیذ پاسخ

    سلام من تازه کانال زدم و اشتباهی زدم روی کلید تاییدی حساب یوتیوب نوشته از طریق جنیل به شما خبر می دهیم ایا من دباره هم می توانم در خواست بدم

    29 فروردین, 1400 در 3:20 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام بله میشه ولی بهتره صبر کنید تا جواب بدن

      9 خرداد, 1400 در 12:47 ب.ظ
  • KEMANDO پاسخ

    سلام خسته نباشید

    ممنونم بابت مقاله مفید بود….ما که تحریم هستیم اگه کانالمون طوری بزرگ شد که از لایک ها و بازدید ها پول در میاریم!!!چطور شرکت یوتیوب به حساب ما پول واریز میکنه؟

    1 اردیبهشت, 1400 در 9:35 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام خواهش میکنم ، خوشحالم براتون مفید بوده.
      یا باید از پی پل استفاده کنید و یا کلا حسابتون رو به نام یک شخص آشنا در خارج از کشور باز کنید و پول هم به حساب ایشون واریز بشه

      9 خرداد, 1400 در 12:46 ب.ظ
  • هادی پاسخ

    سلام اگه ثامنیل ویدیومون رو یه عکسی بزاریم که از جایی دانلود کردیم ، با مشکل کپی رایت مواجه میشیم؟

    22 اردیبهشت, 1400 در 10:14 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام بستگی به عکسش داره. بعضی عکس ها قانون کپی رایت دارن و بعضی ها نه. توصیه میکنم عکس هایی که کپی رایت دارن رو استفاده نکنید

      9 خرداد, 1400 در 12:44 ب.ظ
  • Ghasem bagerllo پاسخ

    مرسی بابت مطالب مفید بااین حساب یوتیوب بهترین مکان برای رشد ودرامدهست

    12 خرداد, 1400 در 10:34 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      خواهش می‌کنم. البته نمیشه گفت بهترین مکان ولی خب از روش های خوب درآمدزایی به حساب میاد

      27 مهر, 1400 در 1:41 ب.ظ
  • نبی الله ایوبی پاسخ

    سلام میشه مانند شما یک ویب سایت رایگان بسازم

    16 خرداد, 1400 در 9:08 ب.ظ
  • نگار پاسخ

    ممنون از مقاله کاملتون. ی سوال دارم: این درسته که میگن اگر در عرض یکسال از زمانیکه کانال ساخته شده و اولین ویدیو آپلود شده بگذره و به ۱۰۰۰ سابسکرایب و ۴۰۰۰ ساعت نرسیم کل ساعت های دیده شده از بین میره و میپره. مثلا اگر ۳۰۰۰ ساعت باشه صفر میشه.
    و اینکه اگر ویدیو ها دیده بشه در یوتیوب ولی فرد لاگین نکرده باشه باز هم ویو میخوره و ساعت بازدید بیشتر میشه؟ ممنون

    9 تیر, 1400 در 1:16 ب.ظ
  • hadi پاسخ

    سلام دوست عزیز من یک خواهش از شما دارم و اون اینه که چطوری در یوتیوب شروع به کار کنم و فقط شما راهنمای کنید و اگه نکته کلیدی هم دارید که در این مقاله نیست رو برام ایمیل بزنید ممنون میشم

    11 تیر, 1400 در 2:46 ق.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      شما برای اینکه بتونید به صورت حرفه ای داخل یوتیوب شروع به فعالیت کنید ، نیاز به آموزش حرفه ای دارید و خب اینجا ما فقط یک مقاله گذاشتیم. پیشنهاد میکنم در دوره های آموزشی موجود که سایت های دیگه برگزار میکنن شرکت کنید

      27 مهر, 1400 در 1:44 ب.ظ
  • حمید پاسخ

    خسته نباشید خیلی کامل بود مقاله
    حالا یک سوال دارم که خیلی برام مهمه
    ببینید مثلا اگه من توی ایرانم یک ویدیویی رو آپلود کنم که موضوعش به ایران ربطی نداره رو فقط آی پی های ایران میتونن ببینن یا نه اصلا ربطی به این قظیه نداره وو به تمام افراد یوتیوب نشون داده میشه
    (البته ویدیو بدون زبان هستشو خیلی هم کوتاهه)
    اگه جواب بدید ممنون میشم❤️

    18 شهریور, 1400 در 1:20 ب.ظ
    • سید محمد قائمی پاسخ

      سلام ممنونم ، خوشحالم براتون مفید بوده.
      بله مشکلی نیست ، تمام کاربران یوتیوب میتونن ویدیوی شما رو ببینن 🙂

      27 مهر, 1400 در 1:33 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنالیز رایگان سایت شما و رقبا

دوست دارید بدانید رقبا چه برتری هایی نسبت به شما دارند؟

کاملا رایگان سایت شما و رقبا را بررسی می‌کنیم.متوجه خواهید شد رقبا چه اقدامات مفیدی کرده اند که از آن بی خبرید!
فقط کافیست آدرس ایمیل و آدرس وبسایت خود یا رقیبتان را وارد کنید.