چگونه مقدمات سئوی وردپرس را فراهم کنیم؟

سئوی وردپرس
ارسال شده توسط: سید محمد قائمی دیدگاه ها: 0 دیدگاه

چگونه مقدمات سئوی وردپرس را فراهم کنیم؟

تا به حال چند بار شنیده اید که وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوا و مناسب ترین گزینه برای طراحی سایت حرفه ای است؟ مسلما زیاد. اما در این مطلب می خواهیم در مورد بخش دیگر ماجرا یعنی سئوی وردپرس نکاتی را با هم بررسی کنیم.

 یکی از دلایلی که می گوییم وردپرس بسیار خوب است این است که دارای بهترین امکانات ممکن برای سئو است. اما این دلیل چندان هم درست نیست! اجازه دهید توضیح دهم.

وردپرس چندان از نظر سئو مناسب نیست!

حداقل تنظیمات پیشفرض وردپرس اینطور نیست.

اگر شما هم همچون خیلی های دیگر بر این باور هستید که نصب پیشفرض و آسان وردپرس باعث خواهد شد در موتورهای جستجو به رتبه های عالی یا خوب دست پیدا کنید، پس اشتباه متوجه شده اید.

وردپرس برای اینکه در موتورهای جستجو حرفی برای گفتن داشته باشد به سئوی بسیار خوبی نیاز دارد. اما خوشبختانه ، راه اندازی مقدمات سئوی وردپرس با کمک افزونه های سئوی مخصوص بسیار آسان است.

در ادامه من برخی از تنظیمات پیشفرض وردپرس را که از نظر سئو مناسب نیستند ، و اینکه برای تغییر آنها باید چه کاری انجام دهید را بیان خواهم کرد.

تغییراتی که باعث می شوند مقدمات سئوی وردپرس به خوبی اجرا شوند

افزونه های سئوی مخصوص وردپرس زیادی وجود دارند و شاید شما هم از نصب افزونه برای هر چیزی خسته شده باشید.

بنابراین ، در صورت امکان سعی کنید اکثر کارها را به صورت دستی در قالب وبسایت خود کد نویسی کنید ، و یا از یک افزونه ی سئوی چند منظوره مثل Yoast که رایگان و همچنین بهترین افزونه ی موجود در این زمینه است استفاده کنید.

پیوندهای یکتا در وردپرس

تنظیمات پیشفرض پیوندهای یکتا (ساختار آدرس صفحات سایت) اصلا برای سئو مناسب نیست و باید آن را تغییر دهید.

تنظیمات پیشفرض به این صورت است:

Htttp://domain.com/?p=XX

من وبسایت های وردپرسی جدید زیادی را دیده ام که از تنظیمات پیشفرض پیوندهای یکتا استفاده می کنند و اصلا چنین کاری را توصیه نمی کنم.

اگر راهنمای ما در مورد تنظیمات ضروری وردپرس را مطالعه کرده باشید ، ممکن است مرتکب این اشتباه نشوید. اما اگر همچنان دارید از تنظیمات پیشفرض استفاده می کنید ، وقت آن است که ساختار پیوندهای یکتای خود را به یک گزینه ای که بیشتر برای موتورهای جستجو مناسب است تغییر دهید.

من قبلا این موضوع را با جزئیات کامل در یکی از مطالب آموزشی با عنوان “ساختار مناسب آدرس صفحات سایت برای سئو” توضیح داده ام.

Replytocom و دیگر پارامترهای URL

این هم یکی دیگر از مشکلات بزرگ در مقدمات سئوی وردپرس است.

اگر لینک پاسخ به نظرهای خود را بررسی کنید، چیزی شبیه به این را مشاهده خواهید کرد:

http://domain.com/%postname%&replytocom=1#respond

من هم قبلا با این مشکل مواجه شدم ، و وقتی سایت من توسط الگوریتم پاندای گوگل جریمه شد ،  این مورد تبدیل به یکی از بزرگ ترین مشکلات من شد.

برای برطرف کردن این مشکل راه حل های زیادی هست. می توانید از گزینه های پیوندهای یکتا در افزونه Yoast برای حل مشکل استفاده کنید یا می توانید از تنظیمات پارامتر URL در ابزار Google Webmaster تان کمک بگیرید.

پارامترهای URL زیادی شبیه به این مورد وجود دارند که وردپرس از آنها استفاده می کند (معمولا به خاطر افزونه های جدید وردپرس و یا تنظیمات جدید قالب) و شما باید از تنظیمات پارامتر URL (URL Parameter Settings) در ابزار Webmaster استفاده کنید تا اطمینان حاصل کنید که هیچگاه به خاطر آنها قربانی نمی شوید.

عنوان سئو و توضیحات متا

هر گاه در مورد وبسایت مناسب از نظر سئو صحبت می کنیم ، نمی توانیم یکی از مرسوم ترین تکنیک های بهینه سازی آنها را نادیده بگیریم: عنوان های سئو و توضیحات متا.

به یاد دارم که از یکی از موسسان وردپرس به نام مت مولنوگ در سال 2009 در جشنواره ی WordCamp در مورد استفاده ی پیشفرض شرکت از یک افزونه ی سئو همچون All in One SEO در این سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی مقدمات سئوی وردپرس سؤالاتی پرسیده شد.

مت توضیح داد که آنها می خواهند مواردی همچون این موضوع بر عهده ی کاربر باشد چون افزونه های زیادی وجود دارند  و کاربر باید همان افزونه ای که برای او مناسب ترین است را انتخاب کند.

البته به نظر من ، اگر شرکت یک ویژگی سئو به نصب پیشفرض وردپرس اضافه می کرد خیلی خوب می شد. این کار به کاربران جدید کمک می کند سئوی صفحات خود را قوی تر انجام دهند. اما فعلا می توانید برای اضافه کردن عنوان سئو و توضیحات متا به وبسایت خود ، از هر افزونه ی سئوی وردپرس که دوست دارید استفاده کنید.

بسیاری از قالب های وردپرس همچون تم جنسیس و تم های دیگر نیز این ویژگی را به عنوان بخشی از تم ارائه می دهند. اما به یاد داشته باشید ، خودتان را با آپشن های بیشمار این همه افزونه ی سئو گیج نکنید. یکی را انتخاب کنید و با همان به کار خود ادامه دهید.

سرعت بارگذاری وردپرس

زمان بارگذاری صفحات شما یکی از عوامل بسیار موثر در رتبه بندی وبسایتتان در موتورهای جستجو می باشد و وردپرس یکی از بهترین پلتفرم ها در این زمینه است.

 متأسفانه این حرف هم چندان درست نیست!

نسخه پیشفرض بد نیست ، اما وقتی به طور مرتب به نصب افزونه ها و قالب های جدید ادامه دهید ، پایگاه داده ی شما به مرور زمان بزرگ و بزرگ تر می شود. وقتی این اتفاق بیتفد ، سایت شما نیز به مرور زمان کند و کند تر می شود.

همچنین ممکن است به این خاطر که هاست بدی دارید ، سرعت وبسایت شما کم باشد.

وردپرس به شدت در حال کار بر روی بهینه سازی نسخه بعدی است تا بلکه سریع تر شود، اما من شک دارم که ما کاربران بتوانیم آن سرعتی که مد نظر گوگل هست را از ورژن پیشفرض وردپرس به دست آوریم.

اما با این حال ، وردپرس عالی است چون برای هر مشکلی یک افزونه دارد.

WP Super Cache و W3 Total Cache دو مورد از بهترین افزون ها برای بهینه سازی وبسایت های وردپرسی از نظر سئو می باشند (البته برای مشکل سرعت).

در حال حاضر ، من از گزینه دوم برای کش کردن و بهبود عملکرد وبسایت وردپرسی خودم استفاده می کنم. من به شدت توصیه می کنم شما نیز آن را امتحان کنید. در کنار آن ، می توانید از افزونه ی ShortPixel (یا هر افزونه ی دیگری شبیه به آن) برای بهینه سازی تصاویر استفاده کنید.

همچنین سعی کنید تعداد افزونه های خود را به حداقل برسانید تا بارگذاری وبسایت شما سریع تر شود. هر از گاهی ، نسخه های بازنویسی شده پست های خود را حذف کنید و پایگاه داده ی خود را از جدول های تکراری یا شلوغ و بی استفاده پاک کنید.

اینها فقط چند مورد از ویژگی هایی هستند که باعث می شوند مقدمات سئوی وردپرس به شکل مناسب راه اندازی شوند. کارهای زیاد دیگری هم وجود دارند که هر کاربر وردپرس باید برای بهینه سازی وبسایتش برای موتورهای جستجو آنها را انجام دهد.

برای مثال:

آیا وردپرس پلتفرم بدی برای طراحی وبسایت است؟

البته که نه!

در واقع بهترین پلتفرم موجود است!

دلیل اینکه وردپرس یکی از آسان ترین پلتفرم ها برای طراحی سایت به شمار می رود این است که بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو کار راحتی است. با وجود افزونه های بسیار کاربردی ، می توانید هر کاری که لازم است انجام دهید تا در موتورهای جستجو به موفقیت دست یابید.

منبع: shoutmeloud.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنالیز رایگان سایت شما و رقبا

دوست دارید بدانید رقبا چه برتری هایی نسبت به شما دارند؟

کاملا رایگان سایت شما و رقبا را بررسی می‌کنیم.متوجه خواهید شد رقبا چه اقدامات مفیدی کرده اند که از آن بی خبرید!
فقط کافیست آدرس ایمیل و آدرس وبسایت خود یا رقیبتان را وارد کنید.