نحوه نوشتن تگ های اچ تی ام ال
تگ های اچ تی ام ال را می توان با حروف بزرگ، کوچک و یا ترکیبی از هر دو نوشت و اکثر مرورگرها می توانند آن ها را تفسیر کنند و بدون هیچ مشکلی نمایش دهند
اما این در حالی است که نوشتن کلیه تگ ها با حروف کوچک روشی است که به صورت استاندارد در آمده است و توصیه می شود که کلیه تگ ها با حروف کوچک نوشته شوند.
به طور کلی تگ های اچ تی ام ال به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند. دسته اول تگ هایی هستند که به هیچ وجه به تنهایی مورد استفاده قرار نمی گیرند. به عبارت دیگر زمانیکه تگ آغازین <body> را نوشتیم می بایست حتماً تگ پایانی </body> را نیز بنویسیم. در واقع دلیل استفاده از تگ پایانی این است که پس از تگ آغازین به هر حال محتوایی می بایست قرار گیرند مثل یک پاراگراف. حال اگر تگ پایانی را در کد خود ننویسیم، مرورگر متوجه نخواهد شد که کجا تگ آغازین به اتمام رسیده است.
گروه دوم تگ هایی هستند که نیاز به تگ پایانی ندارند. به عبارت دیگر این گروه از تگ ها خودشان هم تگ آغازین هستند و هم تگ پایانی. علت این مسئله هم آن است که این تگ ها دارای محتوایی نمی باشند تا نیاز باشد به آن خاطر به مرورگر بفهمانیم که تگ که کجا به اتمام می رسد. مثلا تگی در زبان اچ تی ام ال داریم تحت عنوان <br/>. کاری که این تگ انجام می دهد این است که هر کجا آن را استفاده کنیم، از آن نقطه به بعد، به خط بعد انتقال داده خواهد شد (کار Enter در نرم افزار آفیس ورد را انجام می دهد). وظیفه این تگ انتقال محتوا به خط بعد است و خود این تگ حاوی هیچ محتوایی نیست، از اینرو این تگ هم تگ آغازین است و هم تگ پایانی (در ادامه آموزش با عملکرد این تگ بیشتر آشنا خواهیم شد).
نکته دیگری که در مورد کدنویسی با زبان اچ تی ام ال وجود دارد این است که زبان اچ تی ام ال به فاصله به هیچ وجه حساس نیست. برای روش شدن این مسئله کد آموزش سیزدهم را به صورت زیر بازنویسی می کنیم:
<DOCTYPE html!>
<
html
>
<
head
>
<
title
>Title of Your Page</
title
>
<
head/
>
<
body
>
<
h1
>This is a heading</
h1
>
<
p
>This is a paragraph.</
p
>
<
p
>This is another paragraph.</
p
>
<
body/
>
<
html/
>
به عنوان یک قانون کلی می بایست همواره کدهای خود را منظم نوشته و فواصل یکسانی را در کدهای خود رعایت کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید