آشنایی با کامنت ها در زبان اچ تی ام ال
واژه انگلیسی Comment به معنی “نظر، نظر دادن” است اما این در حالی است که در زبان اچ تی ام ال دارای معنی متفاوتی است.
فرض کنیم وب سایت شخصی خود را به طور کامل طراحی کرده و سایت را بدون هیچ مشکلی روی هاست سرور آپلود می کنیم. حال 3 سال دیگر قصد داریم تا سایت خود را آپدیت کنیم. در این فرایند بخشی از اطلاعات به طور کلی می بایست حذف شوند، بخشی از اطلاعات بایستی به روز رسانی شوند و …
یا سناریوی دیگری را در نظر بگیریم. فرض کنیم که عضوی از یک تیم برنامه نویسی هستیم که طراحی هر صفحه به عهده یک برنامه نویس است. حال زمانیکه کل صفحات به دست برنامه نویس ناظر برسد، شاید ایشان به سختی بتوانند بخش های مختلف کد را از یکدیگر تشخصی دهند.
به نظر می رسد که پس از 3 سال به دشواری به خاطر بیاویم که هر بخش از کد مربوط به کجای وب سایت است یا برنامه نویس ناظر در پیدا کردن بخش های مختلف کد دچار دردسر شود. بنابراین با استفاده از کامنت های اچ تی ام ال به سادگی می توانیم عباراتی را درون سند اچ تی ام ال خود بنویسیم که حاوی اطلاعاتی خواهند بود که از دید مرورگر پنهان بوده و فقط برای مشاهده خود یا دیگر برنامه نویسان است. برای درک بهتر مفهوم کامنت ها کد زیر را در ویرایشگر متن وارد می کنیم:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>I Web It</title>
</head>
<body>
<!--This is comment 1-->
<!--
This is
comment 2
-->
</body>
</html>
بعد از این خط از کد، کامنت دیگری حاوی عبارت This is comment 2 ایجاد کرده ایم با این تفاوت که عبارت داخل این کامنت در چند خط از کد قرار گرفته است. از دید یک مرورگر هیچ فرقی نمی کند که کدهای اچ تی ام ال در یک خط قرار گیرند یا در چند خط از کد مادامیکه تگ های آغازین و پایانی به درستی استفاده شده باشند. پس از ذخیره کردن فایل خود، مرورگر فایرفاکس را به روز رسانی می کنیم:
دیدگاهتان را بنویسید